1η Ημέρα Καριέρας

ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΣΕΡΡΕΣ

12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014


Συμμετέχοντες φορείς

aneser

ΑΝΕΣΕΡ

Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με το διακριτικό τίτλο ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε..

Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιμελητήριο Σερρών

Επιμελητήριο Σερρών

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών.

Δήμος Σερρών

Δήμος Σερρών

Δήμος Σερρών & Κοινοφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών.

ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ

Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην 1η Ημέρα Καριέρας

logo

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. - Home Plus Stores

Eμπορία Eιδών Oικιακής Xρήσης & Eπαγγελματικού Eξοπλισμού

Η εταιρεία Παπαϊωάννου Α.Ε. έχει σαν κύριο αντικείμενό της την εισαγωγή και εμπορία ειδών οικιακής χρήσης κι επαγγελματικού εξοπλισμού με έδρα το Δήμο Σερρών. Στα 34 χρόνια της πορείαs της στο χώρο( από το 1978) η φιλοσοφία της, ήταν και παραμένει η ίδια. Ποιότητα, εξυπηρέτηση του πελάτη, προϊόντα και λύσεις πρωτότυπες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά.

Έχει αναπτυχθεί δυναμικά και στο χώρο του επίπλου και λειτουργεί σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 8.000τ.μ. Διαθέτει ένα ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης που καλύπτει το Νομό Σερρών και διαχειρίζεται μια τεράστια γκάμα εμπορευμάτων, πάνω από 25.000 κωδικούς.

Η εταιρεία Παπαϊωάννου Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της, είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές, ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες, με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και την τιμή των ειδών της, καθώς και τη συνεργασία της με κορυφαίους προμηθευτές της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς.

Δείτε περισσότερα στο: papaioannou-sa.gr

logo

Μέγαsoft Πληροφορική Α.Ε.

Λύσεις Πληροφορικής

Η ΜέγαSoft υλοποιεί έργα και λύσεις πληροφορικής. Επίσης υλοποιεί και υποστηρίζει το Win Plan ERP το οποίο και ανέπτυξε η ίδια. Εφαρμόσει λύσεις τεχνολογικά πρωτοπόρες δραστηριοποιούμενοι σε εξαιρετικά εξειδικευμένους τομείς αλλά και εξειδικευμένες τεχνολογίες όπως οι smart cards, RFID, οι καταμετρήσεις στην παραγωγή αλλά και διαδικασιών, batch ή και online (Interprocess Communication μέσω Sockets), PDAs, Barcodes κ.α. Σημαντικός τομέας είναι η εφαρμογή του Win Plan σε εκκοκκιστήρια βάμβακος όπου και η ΜέγαSoft κατέχει πάνω από το 60% των εγκαταστάσεων πανελλήνια.

Η ΜέγαSoft έχει παρουσιάσει τεχνολογίες και λύσεις σε εθνικό επίπεδο τόσο σε συνέδρια που έχει οργανώσει η ίδια (Porto Carras, Pallini Beach, Φιλίππιον, Ξεν. Καψίς κ.α.) όσο και σε ημερίδες εθνικών φορέων (ΕΛΓΑ Zootechnica 2005, ΕΑΣ Λάρισας ΕΛΓΑ 2005, ΕΛΓΑ Ξεν. President Αθήνα 2005, ΟΠΕΚΕΠΕ Διεθ. Εκθ. Θεσ/νίκης 2003). Η ΜέγαSoft έχει υλοποιήσει Σύστημα Διαχείρισης της ποιότητας για: ανάπτυξη και συντήρηση προγραμμάτων Η/Υ, μηχανογράφηση και επεξεργασία δεδομένων, εμπορία και συντήρηση εξοπλισμού γραφείου και τηλεπικοινωνιών σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9000:2001 με φορέα πιστοποίησης την TUV Rheinland.

Δείτε περισσότερα στο: megasoft.cc

logo

ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε.

Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής ΤΟΥΟΤΑ

Η Ουστριάς Α.Ε. διαθέτει τρεις κάθετες μονάδες, στη Σέρρες, στη Καβάλα και στη Δράμα. Μέσω των βασικών μονάδων αλλά και των θυγατρικών του Ομίλου, λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα: Πωλήσεις νέων αυτοκινήτων Μαζικές εταιρικές πωλήσεις (Fleet sales) Ανταλλαγές - Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων (Τ-Autotrust) Ενοικιάσεις αυτοκινήτων (daily rental) Μακροχρόνιες Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων με ή χωρίς εξαγορά (leasing) Χρηματοδοτήσεις αγοράς αυτοκινήτων και επισκευαστικά δάνεια Πρακτορείο Γενικών Ασφαλειών Πρόγραμμα Οδικής βοηθείας και EuroCare Επίσημο Συνεργείο - Ηλεκτρολογείο, Διαγνώσεις βλαβών Επίσημο Φανοποιείο και Βαφείο Αγωνιστική Ομάδα.

Αποστολή και δέσμευση της ΟΥΣΤΡΙΑΣ Α.Ε. είναι η συνεχής βελτίωση των υπαρχόντων και η αφομοίωση νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών, οι οποίες προσφέρουν την απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα στο Facebook

logo

Λογιστική Α.Ε.

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Λογιστικο - Φοροτεχνικο Γραφειο παροχης ολοκληρωμενων επιχειρηματικων υπηρεσιων. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων - Λογιστικά - Φοροτεχνικά - Μελέτες - Φοροτεχνική κάλυψη επιχειρήσεων - Τήρηση Βιβλίων όλων των κατηγοριών.

Δείτε περισσότερα στο: logistiki.gr

logo

FIBRAN Α.Ε.

Μονωτικά υλικά

H FIBRAN ιδρύθηκε το 1974 στην Θεσσαλονίκη από τον σημερινό της πρόεδρο κ. Δημήτριο Αναστασιάδη. Από το 1995 πρωταγωνιστεί στο χώρο παραγωγής μονωτικών υλικών στον Ελλαδικό και στον Ευρωπαϊκό χώρο. Σήμερα διαθέτει συνολικά 6 υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής μονωτικών υλικών (Εξηλασμένης Πολυστερίνης, Πετροβάμβακα και Διογκωμένης Πολυστερίνης) καθώς και Γυψοσανίδας.

Παράλληλα, η FIBRAN διαθέτει πλούσια ερευνητική δράση μέσα από τη συνεργασία της με εκπαιδευτικά ιδρύματα τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Σκοπός της FIBRAN είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα για την προστασία οικοδομικών και βιομηχανικών κατασκευών και να επενδύει στη συνεχή επιμόρφωση του τεχνικού κόσμου με εκδόσεις συγγραμμάτων και εγχειριδίων, λογισμικών προγραμμάτων, ενώ παράλληλα διοργανώνει με μεγάλη συχνότητα επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στον εξωτερικό.

Δείτε περισσότερα στο: fibran.gr

logo

ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ Α.Ε.

Αλευροβιομηχανία - σιμιγδαλοβιομηχανία

Η εταιρία «ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ Α.Ε.» αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ευλογημένου εύφορου κάμπου των Σερρών, με τις βιομηχανικές, ιδιόκτητες, εγκαταστάσεις να βρίσκονται στη Λευκοθέα Σερρών, 35 χλμ. από την πόλη των Σερρών. Δραστηριοποιείται στους τομείς των αλεύρων, των βιολειτουργικών τροφίμων, και των σιμιγδαλιών. Η πολύχρονη πετυχημένη επιχειρηματική παρουσία και εμπειρία της Οικογένειας Καπλανίδη, η οποία για πάνω από 35 χρόνια δραστηριοποιείται στον Κλάδο των Τροφίμων, αποτελεί εγγύηση παραγωγής ασφαλών τροφίμων και αλεύρων υψηλής ποιότητας, κορυφαίας διατροφικής αξίας.

Βασικός στόχος της «ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ Α.Ε.» είναι να συνδυάσει αρμονικά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής και την πολυετή εμπειρία των ειδικευμένων στελεχών της με τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες, ώστε να δημιουργεί συνεχώς προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που θα ικανοποιούν απολύτως στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών-πελατών της.

Δείτε περισσότερα στο: kaplanidis.gr

logo

ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΔΗ Ι.Ε.Π.Υ.Α. Ο.Ε.

Συστήματα ασφαλείας, αυτόματες πόρτες, τηλεπικοινωνίες.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΔΗ Ι.Ε.Π.Υ.Α. Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο KOTSIDIS SECURITY ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας αλλά και στις τηλεπικοινωνίες. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Σέρρες στην οδό Βενιζέλου 225 και δραστηριοποιείται στην πώληση και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, αυτόματων πορτών και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, μελετά και υλοποιεί τις απαιτούμενες υποδομές, ώστε τα έργα που αναλαμβάνει να τα παραδίδει με υπευθυνότητα και συνέπεια. Υποκατάστημα της εταιρείας στεγάζεται στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 1, κατάστημα VODAFONE, όπου ασχολείται με συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας καθώς και την πώληση συσκευών και αξεσουάρ τηλεφωνίας. Οι πελάτες της εταιρίας ανήκουν στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα (τράπεζες, μεγάλες εταιρείες, καταστήματα, οικίες κτλ.).

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΔΗ ΙΕΠΥΑ ΟΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της στο Ν.Σερρών και διαθέτει την τεχνογνωσία, τις κατάλληλες υποδομές καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό, δίνοντάς της τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

Δείτε περισσότερα στο: kotsidis.gr
Σελίδα ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΙΔΗ στο Facebook

logo

ENERGON Τεχνική

Φωτοβολταϊκά συστήματα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Η εταιρία ενERGON Τεχνική δραστηριοποιείται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ηλιακή, αιολική, γεωθερμική, υδροηλεκτρική, βιομάζας) και στον ενεργειακό σχεδιασμό και αναβάθμιση κτιρίων. Προτείνει, μελετά και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στην εταιρία απασχολούνται μηχανικοί και οικονομολόγοι, διαθέτει οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και το τμήμα των εγκαταστάσεων αποτελείται από έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία. Η ομάδα της κατέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για να διασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση των συστημάτων στα οποία επενδύουν οι πελάτες της. Το πελατολόγιο της εταιρίας είναι ευρύ και αποτελείται από εταιρίες, τεχνικούς και ιδιώτες.

Δείτε περισσότερα στο: energontexniki.gr

logo

ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική

Η εταιρία Γατίδης είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής που διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής και κατεψυγμένων ζυμών καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Θεσσαλονίκης.

Με 50 είδη άρτου, 45 είδη κατεψυγμένων ζυμών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής, προσφέρεται μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων που εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται σε μια ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής - κάτω από συνεχείς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους - και διανέμονται σε όλα τα καταστήματά μας ώστε να απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα και γεύση. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει συνεργασίες και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διανομής σε μεγάλα super markets καθώς επίσης και ένα ένα πλήρως εξοπλισμένο και έμπειρο τμήμα catering, που αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.

Δείτε περισσότερα στο: gatidis.gr

logo

ΔΕΥΑΣ

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σερρών (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) συστάθηκε με το ΠΔ. 503/91 που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 29 Νοεμβρίου 1991 συμφώνα με τον νόμο 1069/80 μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών. Η λειτουργία της Επιχείρησης ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1992, η δε λειτουργία αυτής καθορίζεται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, τον Κανονισμό Λειτουργίας και Διαχείρισης καθώς και την εκάστου ισχύουσα Νομοθεσία. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης είναι Νομικό Πρόσωπο ιδιωτικού Δικαίου με κοινωφελή χαρακτήρα και διέπεται ως προς την Διοίκηση, Οργάνωση, εκτέλεση, Λειτουργία και συντήρηση των έργων της αρμοδιότητας της καθώς και τις πηγές της από τις διατάξεις του Ν. 1069/80. Περιοχή αρμοδιότητας της επιχείρησης είναι η διοικητική περιφέρεια Σερρών.

Δείτε περισσότερα στο: deyas.gr

logo

Lavera Hellas

Φυσικά καλλυντικά

Η Lavera Hellas είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των φυσικών – βιολογικών προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας από το 2002.

Η Lavera Hellas έχει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της μητρικής Γερμανικής εταιρείας Laverana SA για την Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Σκόπια και Κύπρο. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών και λειτουργεί σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 1.600 τμ. Σε συνδυασμό με τις νέες επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, η σημαντική γεωγραφική θέση, η αποτελεσματική ομάδα και η προηγμένη υποδομή της εταιρείας συνεισφέρουν στην επιτυχημένη εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Μέχρι το τέλος του 2014 θα λειτουργήσει μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας αρωματικών φυτών και βοτάνων σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών. Στόχος είναι τα νέα παραγόμενα προϊόντα να αποκτήσουν ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στην ελληνική αγορά όπως επίσης και στην αγορά του εξωτερικού.

Η εταιρία διαθέτει πάνω από 1000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και οι κύριοι πελάτες της είναι φαρμακεία, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, ξενοδοχεία κα.

Δείτε περισσότερα στο: lavera.gr

logo

ΦΑΕΘΩΝ Α.Β.Ε.Ε.

Κρεατοσκευάσματα

H εταιρία ΦΑΕΘΩΝ, με αφετηρία το 1992, ακολουθεί μία σταθερή πορεία διαρκούς ανάπτυξης έχοντας στόχο να προσφέρει στους πελάτες της, με συνέπεια και αξιοπιστία, προϊόντα κρέατος υψηλής ποιότητας. Η ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε., έχοντας επιλέξει τη σταθερή συνεργασία με προμηθευτές κρέατος οι οποίοι μοιράζονται μαζί της την ίδια προσήλωση στην κορυφαία ποιότητα, στεγάζει τις υπερσύγχρονες υποδομές της παραγωγής κρεατοσκευασμάτων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ..

Η ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε. δεσμευμένη στη πολιτική διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων της εφαρμόζει πρότυπες διαδικασίες ελέγχου των διαδικασιών και των συνθηκών υγιεινής κατά τη παραγωγή και τη διακίνηση των προϊόντων της, οι οποίες είναι συμβατές με το σύστημα HACCP και πιστοποιημένες με ISO 22000.

Η ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε. παράγει μία ευρεία γκάμα προϊόντων κρέατος καλύπτοντας τις εμπορικές ανάγκες της λιανικής και της χονδρικής αγοράς τόσο σε πρότυπες συσκευασίες και συνταγές όσο και σε προϊόντα επεξεργασμένα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, σε βάρος και γεύσεις, του επιθυμεί ο πελάτης. Πελάτες της εταιρίας αποτελούν: Γυράδικα, Εστιατόρια, Εταιρίες Catering, Ξενοδοχεία και Βιοτεχνίες μεταποίησης κρέατος.

Με σκοπό την άμεση και ολοκληρωμένη τροφοδοσία των σημείων πώλησης η εταιρία διαθέτει στόλο φορτηγών ψυγείων με τα οποία καλύπτει τις τακτικές ανάγκες προμήθειας των πελατών της σε προϊόντα, διασφαλίζοντας αναλλοίωτη την ποιότητά τους κατά την μεταφορά. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται τόσο απ’ ευθείας σε σημεία λιανικής του κλάδου food service όσο και μέσω δικτύου τοπικών αντιπροσώπων οι οποίοι ικανοποιούν τις αυστηρές προδιαγραφές διακίνησης προϊόντων που έχει θέσει η εταιρία.

Δείτε περισσότερα στο: faethon.eu

logo

ΔΟΜΟΚΑΤ

Δομικά υλικά / υλικά ειδικών εφαρμογών

Η ΔΟΜΟΚΑΤ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως εμπορική επιχείρηση το 1983. Από το 1998 καταξιώθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας ειδικών δομικών υλικών στο νομό Σερρών. Στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών - συνεργατών της, διαθέτει έγκυρη και βαθειά γνώση των σύγχρονων δομικών υλικών, τεχνογνωσία σε κάθε πτυχή της κατασκευαστικής και οικοδομικής δραστηριότητας και παρέχει βέλτιστο ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα.

Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρία διεύρυνε τους τομείς δραστηριότητάς της από ειδικά δομικά και γενικά οικοδομικά υλικά έως είδη ρουχισμού και εργασίας, εργαλεία, χρώματα, διάφορα διακοσμητικά καθώς και ότι αφορά στην κατασκευή, επισκευή και διακόσμηση του σπιτιού, καταστήματος κτλ.

Η ΔΟΜΟΚΑΤ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της στις Σέρρες και φημίζεται για την ανταγωνιστικότητα, την ευελιξία και αξιοπιστία της. Σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές τόσο της ελληνικής όσο και ευρωπαϊκής αγοράς προσφέρει τα υλικά της στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Δείτε περισσότερα στο: domokat.com.gr

logo

ΜΑΡΙΟ Α.Ε.

Πλεκτά ρούχα

Η ΜΑΡΙΟ Α.Ε. είναι μια εταιρεία παραγωγής πλεκτών ρούχων η οποία έχει τη βάση της στην Ελλάδα και έχει ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή γυναικείων πλεκτών με την επωνυμία “mario”. Από τις αρχές του 2005, η εταιρεία μας έχει μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτίριο καθώς επίσης έχει επενδύσει σε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα υφασμάτων και εξοπλισμού.

Για περισσότερα από 14 χρόνια η ΜΑΡΙΟ Α.Ε. δημιουργεί ρούχα υψηλής ποιότητας. Μέσα από συνεχή έρευνα της αγοράς είναι πλήρως ενημερωμένη για τα καινούρια υφάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, για νέα χρώματα και τάσεις της μόδας έτσι ώστε τα προϊόντα της καθώς και οι παροχές της να εναρμονίζονται με την τελευταία λέξη της μόδας.

Δείτε περισσότερα στο: marioknitwear.gr

logo

Κρι Κρι Α.Ε.

Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος

Η Κρι Κρι ιδρύθηκε το 1954 από το Γιώργο Τσινάβο. Ξεκίνησε ως μια οικονεγειακή εταρεία και εξελίχθηκε σε μια δυναμική, υπερσύγχρονη γαλακτοβιομηχανία που διατηρεί τις αξίες της ελληνικής παράδοσης. Σήμερα, διαθέτει ποιστοποιημένα συστήματα ποιότητας και δραστηριοποιείται στην αγορά γαλακτοκομικών με γιαούρτια και παγωτά πανελλαδικά και φρέσκο γάλα τοπικά στο Νομό Σερρών.

Η Κρι Κρι πιστή στο όραμα του ιδρυτή της, συλλέγει 100% Ελληνικό γάλα από τοπικά πιστοποιημένα αγροκτήματα του Νομού Σερρών, του 2ου μεγαλύτερου σε παραγωγή γάλακτος νομού στην Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα τους έλληνες παραγωγούς. Με το γάλα τους παράγει αγνά και ποιοτηκά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ολοένα και περισσότερων καταναλωτών.

Δείτε περισσότερα στο: krikri.gr

logo

ΒΙΟΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

Ελληνική Bιολογική Σπιρουλίνα Νιγρίτας

Το 1991 ο κ. Ευάγγελος Κουλτσιάκης ξεκινάει την παραγωγή Σπιρουλίνας και είναι ο πρώτος Έλληνας παραγωγός στην Ευρώπη. Το 2004 ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κ. Ελένη Τζίμπα και δημιουργούν την «Κουλτσιάκης Ε. & Τζίμπα Ε. Ο.Ε.», με στόχο την παραγωγή οπωροκηπευτικών υδροπονικής καλλιέργειας και το 2009 δημιουργούν την ελληνική biospirulina, μια πρότυπη μονάδα παραγωγής Σπιρουλίνας (Spirulina) στα Θερμά Νιγρίτας Σερρών.

Η ελληνική biospirulina που παράγεται είναι η καλύτερη ποιοτικά σπιρουλίνα στον κόσμο, αφού παράγεται μέσα σε θερμοκήπια και δεξαμενές γλυκού νερού. Σαν εταιρεία λαμβάνουν μέρος σε διεθνής εκθέσεις και ερευνητικά προγράμματα. Δέχονται επισκέψεις από σχολεία και ιδιώτες, φίλους της σπιρουλίνας ή άτομα που θέλουν να την γνωρίσουν και να δουν από κοντά τα στάδια παραγωγής της.

Η μονάδα είναι άμεσα επισκέψιμη από όλους τους φίλους της σπιρουλίνας και όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον τρόπο παραγωγής του πολύτιμου αυτού φύκους.

Στόχος της εταιρείας είναι να γίνει η Νιγρίτα ένα παγκόσμιο κέντρο παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας Σπιρουλίνας.

Δείτε περισσότερα στο: biospirulina.gr

τηλ 23210-49198

κα. Παραλίκα Δήμητρα
Επικοινωνια

Έχετε επιχείρηση;

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας

Προβληθείτε και δικτυωθείτε εντελώς δωρεάν!